Sök
Stäng denna sökruta.

EUROPAMÄSTERSKAPEN I DRAGRACING SpeedEvents Internationals 13 – 16 JUNI 2024

Försäljningen för EM i Dragracing 2024 och den första deltävlingen i juni är nu öppen för alla. Passa på att boka era dagliga entrébiljetter (fredag, lördag eller söndag) senast den 27 maj för att få 100 kronors rabatt per biljett.

Tierp Arena, själva epicentrumet för världens snabbaste motorsport, där adrenalinet flödar fritt och pulsen accelererar till taket. Nu är arenan redo att hälsa tävlande och åskådare välkomna till en helg fulladdad med hastighet, ljud och en atmosfär som får ditt hjärta att slå i takt med motorns dån.

Med Speedevents som hjärnan bakom evenemanget är det garanterat att tävlingarna når nya höjder av spänning och drama. Ni kan förvänta er att se de mest avancerade dragracingbilarna, från monstermaskiner med nitrometan som bränsle till Pro Modified fordon, finjusterade till perfektion, slåss om att korsa mållinjen först och ta hem segern.

Förutom den nervkittlande action på banan kommer besökarna att bjudas på kulinariska läckerheter i våra restauranger, livemusik och underhållning som får taket att lyfta i vår festloge, och svalkande drycker att avnjutas i vår chill Beer Garden. För barnen väntar en enorm Fun Zone med allt från hoppborgar till studsande studsmattor och spännande aktiviteter. Och för de som söker en paus från allt detta, erbjuder vi ett imponerande utbud av utställningar som kommer att göra hela familjens besök till en oförglömlig upplevelse.

Så sätt på hörselskydden och njut av de kraftfullaste och häftigaste racingbilarna som återigen gör entré i Sverige och på Tierp Arena.

Välkomna.

För mer information och media Ackreditering följ länken här!

Ackreditering för pressfotografer:  ackreditering@speedevents.se        
Media och pressansvarig Joakim Tärnström: media@speedevents.se  
För övriga frågor kring tävlingen: info@speedevents.se

Dela eventet

Fler event