Sök
Stäng denna sökruta.

TIERP ARENA ERBJUDER IMPONERANDE OCH MÅNGSIDIGT BOENDE FÖR VARJE BESÖKARE

Boende

Oavsett om du söker bekväma hotellrum, äventyrlig camping eller boende för arrangörer och funktionärer, har vi allt du behöver för att göra din vistelse minnesvärd. Dessa är våra boendemöjligheter:

Hotellrum
Om du vill bo på arenan har vi 11 fräscha hotellrum, varav 10 är dubbelrum och 1 är enkelrum.

Fyra olika Campingplatser
För en exklusiv upplevelse har vi Stripside camping i anslutning till anläggningen, perfekt för dem som vill känna sig som VIP. Dessutom erbjuder vi en teamcamping för tävlande och en stor camping för publik och våra gäster.

Skolhuset
Vårt skolhus har upp till 30 bäddar, vilket gör det perfekt för funktionärer och arrangörer.

Den unika miljön, med sina otroligt stora ytor, är oslagbar och erbjuder en vacker omgivning för ditt besök. Tierp Arena skapar en unik atmosfär som gör varje upplevelse minnesvärd. Men Tierp Arena erbjuder inte bara imponerande miljö och boende, utan även omfattande faciliteter för en bekväm vistelse.  Med 130 vattentoaletter och 7500 parkeringsplatser strävar vi efter att göra varje ögonblick smidigt och problemfritt. Vår Food Courts under stora publikevents ger dig möjlighet att njuta av en varierad matupplevelse.

På Tierp Arena strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, där varje detalj är noggrant planerad för att säkerställa att din vistelse blir minnesvärd och bekväm. Ring oss på 077 110 8000 för att boka ditt boende eller skicka en förfrågan till info@tierparena.com .

Välkommen till en plats där omtanke och komfort går hand i hand med spektakulära evenemang.