Sök
Stäng denna sökruta.

RallyXtream weekend 10 – 11 maj 2024

Välkommen till årets mest efterlängtade motorsportfestival! RallyXtream weekend gör återigen entré på Tierp Arena den 10 – 11 maj 2024, och den här gången lovar vi en Motorsportextravaganza utöver det vanliga.

Denna imponerande helg kommer att förena en mängd olika motorsportdiscipliner och skapa en atmosfär som garanterar adrenalinkickar och underhållning för alla motorfanatiker.

Höjdpunkterna inkluderar inte bara en imponerande Rallysprint-tävling utan även den prestigefyllda Rallycross SM, där de tuffaste förarna kommer att kämpa om äran. Men det är inte allt – upplev också det helt nya SxS Nordic Championship, där denna banbrytande tävling kommer att visa upp några av de mest skickliga förarna och de mest avancerade fordonen.

Upplev kulinariska läckerheter i våra restauranger, njut av musik och dryck i festlogen, och bo bekvämt på vår camping. För barnen väntar lekfulla aktiviteter, godisstånd och andra familjevänliga händelser. En festival fullspäckad med spänning, nöje och festligheter för hela familjen.

SAVE THE DATE!

Snart släpper vi biljetterna till årets mest episka motorsportfestival. Håll ögonen öppna de kommande veckorna när vi presenterar biljettförsäljningen och boendealternativen för RallyXtream weekend 2024 på Tierp Arena.

PS. Biljetterna kommer vara eftertraktade, så se till att vara redo när de släpps. Och för de som vill förlänga festen, håller vi på att säkra de bästa boendealternativen för att göra din upplevelse komplett.

Presskontakt: Peter Hellman peter.hellman@omse.se
Ackreditering

Dela eventet

Fler event