Sök
Stäng denna sökruta.

Rally SM 31 maj -1 juni 2024

En helg av intensiv rallyaction stundar när Deltävling 4 av Svenskt mästerskap i Rally (SM) och Svenskt mästerskap för juniorer (JSM) rullar in i Tierp. För rallyentusiaster blir detta en unik möjlighet att uppleva spänningen, skickligheten och den högsta nivån av tävlingar när några av Sveriges mest framstående förare gör upp om mästerskapstitlarna.

Startskottet kommer att ske på Tierp Arena fredag kväll kl 17.00, sedan följer en imponerande bana på 9,5 mil fördelat på 9 specialsträckor som avslutas inne på Tierp Arena på lördag eftermiddag. Publiken förväntas få uppleva högoktanig spänning när de skickliga förarna tar sig an de utmanande sträckorna i jakten på svenska mästerskapet.

Publiken förväntas få uppleva högoktanig spänning när de skickliga förarna tar sig an de utmanande sträckorna i jakten på mästerskapspoäng.

Evenemanget är en del av Svenska Bilsportförbundets (SBF) satsning på att främja och utveckla rallysporten i Sverige. Deltävlingen kommer att vara en kamp om inte bara SM-titeln, utan också JSM-titeln för juniorerna som är redo att visa upp sina färdigheter och ta steget mot att bli framtida mästare.

Boendemöjligheter för deltagande team och besökare kommer att tillkännages senare, och arrangörerna uppmanar alla att hålla utkik efter informationen för att säkerställa en smidig och bekväm vistelse under tävlingshelgen.

SAVE THE DATE!

För de som älskar adrenalinkicken av rallysporten och vill uppleva den svenska eliten i aktion är Deltävling 4 i Tierp ett evenemang du inte vill missa. Lägg datumen i er kalender redan nu och se fram emot en helg fylld av snabb action, skickliga förare och tävlingar på högsta nivå när rallyvärlden samlas för denna spännande deltävling.

Presskontakt:
Jörgen Joons: joons.jorgen@telia.com
Niklas Brodin: brocke69@gmail.com
Ackreditering

Dela eventet

Fler event