Sök
Stäng denna sökruta.
Rally SM 31 maj -1 juni 2024

Rally SM 31 maj -1 juni 2024

Äntligen är det dags! Campingbokningen för den fjärde deltävlingen av Svenskt Mästerskap i Rally (SM) och Svenskt Mästerskap för Juniorer (JSM) är nu officiellt öppen! Vi lovar dig en upplevelse utöver det vanliga, så se till att inte missa chansen att boka din campingplats redan nu!

Startskottet för helgens rallyevent smäller på fredag kväll kl. 17:00 på Tierp Arena. Det kommer att bli en oförglömlig upplevelse med motorernas dån och adrenalinet som når sin topp. Årets arrangör, MK Tierp, har skapat en imponerande bana som sträcker sig över 8,9 mil och nio specialsträckor.

Hela spektaklet avslutas inne på Tierp Arena på lördag eftermiddag.

Men det är inte allt – Tierp Arenas Food Court är redo att hålla dig och din familj mätta och väl hydrerade under hela helgen. Med ett varierat utbud av mat och dryck kommer alla rallyentusiaster att kunna hitta något som passar deras smak. Och varför inte ta med hela familjen?

Medan du njuter av en uppfriskande dryck i vår ”Beer Garden” med skön musik och ett liveframträdande på lördagskvällen efter rallyfinalen, kan de yngsta i familjen utforska vårt stora lekområde ’kids fun zone’. Här finns hoppborgar, studsmattor, mekaniska djur och jättestor dart. För de som är intresserade av lastbilar kommer Scania att ställa ut sina fina fordon, och om du är sugen på att ’shoppa’ kolla in vår ’bakluckeloppis’ här kommer finnas allt som behövs för att skapa en fantastisk upplevelse för hela familjen. 

Låt rallyfebern ta över och se till att vara med på årets mest pulserande motorsportfest för hela familjen!

Välkomna.

Media & PR ansvarig
Sebastian Bourghardt, sebastian@rallysm.se +46 76-357 12 28
För att ansöka om media Ackreditering klicka här!

Arrangör Rally SM 2024

Dela eventet

Fler event