Sök
Stäng denna sökruta.

EVENT; VI HAR NÅGOT FÖR ALLA !

Tierp Arena – Din Destination för Oförglömliga Evenemang och Upplevelser!

Tierp Arena tar nu stora steg mot att bli en mångsidig multiarena och är stolta över att erbjuda en imponerande lista av faciliteter för ert kommande event. Belägen nära Stockholm och Uppsala i norra Uppland, med sina 22 000 läktarplatser, är Tierp Arena den ultimata platsen för inte bara motorsportsevenemang utan även för all typ av sport, musik, mässor och företagsevent.

Våra stora ytor är perfekta för att rymma många gäster och skapa minnesvärda stunder. Oavsett om det är en stor fest, ett företagsevent eller något annat speciellt tillfälle, har vi den rätta lokalen för dig. Vår festlada ger en rustik och charmig atmosfär, medan VIP-loungen erbjuder en exklusiv och sofistikerad upplevelse.

Tierp Arena är platsen där alla dina eventdrömmar kan förverkligas. Med en mängd aktiviteter att välja mellan och flexibla tidsramar på mellan en och fyra timmar, kan ni skräddarsy ert eget unika upplägg. Oavsett om ni föredrar actionladdade och adrenalinfyllda aktiviteter eller något mer lärorikt och utvecklande, lovar vi er en givande upplevelse och minnen för livet.

Ring oss på 077 110 8000 för att boka din konferens eller skicka en förfrågan till info@tierparena.com.

På Tierp Arena ser vi fram emot att göra ditt evenemang minnesvärt och framgångsrikt!