Sök
Stäng denna sökruta.

Winter Rally äventyret fortsätter på Tierp Arena!

Efter en mycket lyckad rallytest i helgen, där vi mottog positiv feedback från nöjda åkare, fortsätter vi att hålla vår nya vinterrallybana öppen på Tierp Arena. Vår arena erbjuder en optimal plats för att utforska och förbättra dina körfärdigheter under vinterförhållanden. Den 5,1 km långa vintertestbanan är speciellt utformad för att testa gränserna på is och snö. Banan inkluderar snabba partier, kurvor, gupp och tekniska avsnitt, samt både smala och bredare skogsvägar. På Tierp Arena kan du träna på banan i en trygg och säker miljö, då den är inhägnad.

Depån erbjuder generösa utrymmen där du kan parkera ditt fordon och förbereda dig för en dag med säkerhetsövningar. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren förare, är Tierp Arena och vintertestbanan det perfekta stället för att förbättra dina körfärdigheter och öva på att köra säkert under vinterförhållanden. Vi välkomnar dig att uppleva Tierp Arena och vintertestbanan, där du kan utveckla dina färdigheter och njuta av körningen.

Vänligen notera att vi frånsäger oss allt ansvar för körningen, och det är upp till varje ekipage att granska sin försäkring för att klargöra gällande villkor. Dessutom kräver Tierp Arena att avtal skrivs under innan körningen påbörjas för att säkerställa en trygg och ansvarsfull användning av faciliteterna.

Om du vill veta mer eller är sugen på att testköra kontakta oss på info@tierparena.com

Välkommen till Tierp Arena och vintertestbanan – där passion för rally möter säkerhet och prestanda!

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av