Sök
Stäng denna sökruta.
Ännu en vinter Rally Sprint på Tierp Arena den 18/2, arrangerades av Films MK och TMO, blev en minnesvärd och framgångsrik dag för både tävlande och arrangörer! 25 tävlande ekipage fick verkligen känna på vinterns utmaningar och leverera imponerande prestationer på den 5,1 km långa banan som testade deras skicklighet på is och snö. De snabba partierna, kurvorna, guppen och de tekniska avsnitten, tillsammans med både smala och bredare skogsvägar, skapade en riktigt utmanande och spännande bana. Arrangörerna är överväldigade av den positiva feedbacken från de nöjda tävlande. Banans tillstånd, varierande terräng och den övergripande organisationen blev verkligen uppskattade. Vi är tacksamma för det fantastiska samarbetet och den energi som alla deltagare bidrog med för att göra detta till en lyckad dag. Ett stort tack till alla som var med och gjorde den här vinter Rally Sprinten på Tierp Arena till en framgångsrik och minnesvärd händelse. Vi ser fram emot framtida evenemang och nya utmaningar! Hälsningar, Films MK & TMO

Rally Sprint på Tierp Arena

Ännu en vinter Rally Sprint på Tierp Arena den 18/2, arrangerades av Films MK och TMO, blev en minnesvärd och framgångsrik dag för både tävlande och arrangörer!

25 tävlande ekipage fick verkligen känna på vinterns utmaningar och leverera imponerande prestationer på den 5,1 km långa banan som testade deras skicklighet på is och snö. De snabba partierna, kurvorna, guppen och de tekniska avsnitten, tillsammans med både smala och bredare skogsvägar, skapade en riktigt utmanande och spännande bana.

Arrangörerna är överväldigade av den positiva feedbacken från de nöjda tävlande. Banans tillstånd, varierande terräng och den övergripande organisationen blev verkligen uppskattade. Vi är tacksamma för det fantastiska samarbetet och den energi som alla deltagare bidrog med för att göra detta till en lyckad dag.

Ett stort tack till alla som var med och gjorde den här vinter Rally Sprinten på Tierp Arena till en framgångsrik och minnesvärd händelse. Vi ser fram emot framtida evenemang och nya utmaningar!

Hälsningar,

Films MK & TMO

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av