Sök
Stäng denna sökruta.

Vinter Rallytest 12 – 13 januari 2024

Säsongen inleds med Tierp Arenas första vinter rallytest den 12-13 januari! Om vi har väder och banförhållanden med oss planerar vi fler rallytester under vintern 2024. Här får team, förare och co-driver möjlighet att testa och finjustera inställningar på bilarna inför nya säsongen.

Vi är stolta att introducera Tierp Arenas sprillans nya Vinter Rallybana! Efter intensivt arbete sedan slutet av november är banan redo och sträcker sig över 5 km, med spännande fartavsnitt och tekniska utmaningar.

Säsongspremiären sker med det första vinterrallytestet den 12-13 januari! Beroende på väder och banförhållanden planerar vi fler rallytester under vintermånaderna 2024. Här får team, förare och co-driver chansen att testa och finjustera sina bilar inför den kommande säsongen.

Tierp Arena erbjuder inte bara en imponerande rallybana utan också en helhetsupplevelse. Med stora ytor och lokaler kan vi skapa skräddarsydda evenemang, företagsevent, boende och mat.

För det första rallytestet öppnar vi också portarna för allmänheten. Kom och gör det till en härlig rallyfest med topprallyteam som Nybe, Racepart och sidovagn, samt välkända namn som ställer ut sina bilar i depån för alla att beskåda.

Vi kommer att grilla hamburgare, varmkorv och erbjuda god fika till försäljning. För de som vill köra själva med sina rallybilar finns det några platser kvar. Kontakta oss på info@tierparena.com för att säkra din plats.

Varmt välkomna till vårt rallytest och hjälp oss göra det till en minnesvärd rallyfest!

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av