Sök
Stäng denna sökruta.

Ny Halkbana och utbildnings centrum

Upptäck Tierp Arenas Nyaste Satsning: Utbildningscenter och Halkbanaområde!

Vi är glada att introducera en ny era för Tierp Arena med omfattande uppgraderingar som tar oss till toppklass multiarena. Vår spännande satsning på det nya utbildningscentret och halkbanaområdet är nu verklighet. Det innovativa halkbanaområdet omfattar två banor med bevattningssystem, speciellt utformade för riskutbildningar 2B, vilket kommer gynna tjänstebilsförare och andra myndighetsutövare i regionen. En helt ny bilflotta kommer användas för att höja standarden på anläggningen.

Men det är inte allt – Tierp Arena tar ett stort steg in i framtiden genom att investera i ett helt nytt utbildningscenter, nära de nya banorna. Här kommer kunder och besökare att genomföra sina utbildningar i en fantastisk miljö, skapande en unik och inspirerande upplevelse.

För dig och din organisation erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Utforska vår nya trafikövningsplats och boka vår halkkörningskurs eller riskutbildning del 2B, för en lärorik dag. Våra erfarna instruktörer fokuserar på praktisk erfarenhet och din trygghet.

Välkomna till Tierp Arena – där framtiden möter utbildning och äventyr!

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av