Sök
Stäng denna sökruta.

UPPTÄCK VÅRA NYA BANOR OCH UTBILDNINGSCENTER!

Vi är glada att dela med oss av spännande nyheter från Tierp Arena! Just nu genomgår arenan en omfattande uppgradering för att höja sig till toppklass. Med nya byggnader, förbättrad yttre miljö och en imponerande investering i ett helt nytt halkbanaområde tar Tierp Arena ett stort steg mot framtidens evenemangsplats.

Det nya halkbanaområdet kommer att inkludera två olika banor komplett med bevattningssystem, speciellt utformade för riskutbildningar 2B. En helt ny bilflotta kommer att användas på den uppgraderade anläggningen, vilket ytterligare höjer standarden.

Men det är inte allt – Tierp Arena tar ett stort kliv in i framtiden genom att investera i ett helt nytt utbildningscenter inom arenan, i nära anslutning till de nya banorna. Här kommer kunder och besökare att genomföra sina utbildningar i en fantastisk miljö, vilket skapar en unik och inspirerande upplevelse.

Är du en trafikskola och vill boka en riskutbildning?  Vi utvecklar just nu ett eget bokningssystem för trafikskolor. Under tiden, kontakta oss gärna för frågor eller mer information.

Ring 077 – 110 80 00 eller mejla info@tierparena.com. Ser fram emot att höra från dig!

/Utbildningsteamet Tierp Arena