Sök
Stäng denna sökruta.

Nytt samarbete mellan Tierp Arena och Zackaroff Aviation erbjuder unika flygupplevelser

Tierp Arena har glädjen att meddela ett spännande samarbete med Zackaroff Aviation, vilket öppnar upp för våra kunder att njuta av unika flygupplevelser som aldrig tidigare varit möjliga på plats vid Tierp Arenas flygbas.

Vad innebär samarbetet?

Genom detta samarbete kommer Tierp Arenas kunder att få tillgång till en rad exklusiva flygupplevelser både på plats vid flygbasen och genom simulatorer. Detta inkluderar möjligheter till spännande flygningar och event ledda av den erfarna piloten Tobias Zackaroff.

Vem är Tobias Zackaroff?

Tobias Zackaroff är en erfaren pilot med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 2006. Med sex års erfarenhet som lärare i konstflyg och en bakgrund som tidigare pilot i Scandinavian Airshow, där han bland annat deltog i formationsflygning med fem flygplan i Kina, är Zackaroff en erkänd auktoritet inom flygbranschen.

Sedan 2018 har Tobias Zackaroff fokuserat på sin solokarriär som uppvisningspilot och flyger idag Pitts S2 med bas i Uppsala. Han är också instruktör för alla flygintresserade vid Flygstridsskolan på Arlanda flygplats.

Vad erbjuds i flygupplevelserna?

Genom detta samarbete kommer kunder att kunna delta i spännande flygningar och evenemang ledda av Tobias Zackaroff. Från imponerande uppvisningar till simulatorbaserade event, kommer Tierp Arenas kunder att få en unik inblick i den värld som flygning kan erbjuda.

Varför ska man delta?

För de som söker en unik och minnesvärd upplevelse är Zackaroff Aviation och Tierp Arena det perfekta valet. Att få möjlighet att delta i flygaktiviteter och evenemang under ledning av en erfaren pilot som Tobias Zackaroff är en chans som sällan erbjuds.

Tierp Arena är glada över att kunna erbjuda detta spännande samarbete med Zackaroff Aviation. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till en värld av spännande flygupplevelser och evenemang, där gränserna för det möjliga ständigt utmanas.

Vill ni veta mer eller boka in en flygupplevelse kontakta oss på info@tierparena.com eller kontakta www.zackaroffaviation.com för mer information.

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av