Sök
Stäng denna sökruta.

Nya säkerhetsmurar

Säkerhets förberedelse- nya FIA barriärer
Häng med oss och se när vi tillverkar säkerhetsbarriärer produceras inför den spännande lanseringen av vår nya FIA-klass 2 racingbana år 2025.

Innovativt Genombrott: En Exklusiv Fabriksvisning med K-Prefab och Geobrugg för Nya FIA Klass 2 Säkerhetsbarriärer.

I en banbrytande satsning för att säkerställa en framtid präglad av teknisk excellens och säkerhet, öppnar vi nu dörrarna till en exklusiv fabriksvisning hos våra pålitliga tekniska partners, K-Prefab och Geobrugg. Följ med på en fascinerande resa genom tillverkningsprocessen av våra avancerade säkerhetsmurar, som kommer att utgöra hjärtat av vår nya FIA-klass 2 racingbana 2025.

K-Prefab och Geobrugg: Pionjärer inom Teknisk Säkerhet

Som företag som sätter säkerheten i förarskapet har vi ingått ett strategiskt partnerskap med två av de mest framstående namnen inom teknisk innovation och byggbranschen – K-Prefab och Geubrygg. Dessa partners har demonstrerat enastående expertis när det gäller att konstruera avancerade säkerhetslösningar, och vi är stolta över att ha dem vid vår sida under denna banbrytande resa.

Första Steget In i Framtiden – Ny Circuit, Ny FIA Klass 2-Säkerhet

Vår vision sträcker sig bortom det ordinära, och med stolthet presenterar vi vårt första steg in i framtiden av racing – vår nya FIA-klass 2 racingbana. Central för denna framsteg är vår kompromisslösa satsning på säkerhet, och vi är glada över att kunna producera helt nya FIA-godkända barriärer för att höja säkerhetsstandarden till en ny nivå.

Fascinerande Resa genom Tillverkningsprocessen

Under den exklusiva fabriksvisningen får du en unik inblick i tillverkningsprocessen av våra avancerade säkerhetsbarriärer. Från design och materialval till den avancerade tekniken som används, kommer du att se hur varje detalj noggrant planeras och utförs för att möta och överträffa de högsta säkerhetsstandarderna.

Håll ögonen öppna för fler detaljer och förbered er för en resa in i framtiden av racing!

Dela eventet:

Fler nyheter du kanske är intresserad av