Medarbetare sökes till Tierp Arena

Nya Tierp Arena växer och söker Sälj- och eventassistent.

 

Om oss 

Tierp Arena är mest känd för Dragracing-banan som är i särklass en av de bästa i världen och där vi stolt arrangerar EM-deltävlingar i Dragracing. På anläggningens 165 hektar kan vi stolt presentera motorsport av världsklass, stort konferensutbud, företagsevent och mycket mer. Allt detta endast en timmes restid norr om Stockholm.

 

Om dig

Vi satsar nu för fullt och bygger i skrivande stund en rallycross-bana i världsklass med finalerna i rallycross SM och NM redan 2018. Vi behöver därför Dig som är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad, serviceinriktad och har ett högt självdriv och kan jobba självständig när det behövs. Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med proaktiv uppsökande försäljning eller event är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och administration då detta är en kombinerad tjänst.

 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt ifrån ansvar för konferenser, eventbokningar, offert, avtalsskrivning samt proaktiv försäljning vid telefon/mail och fysiska besök hos kund.

Nya Tierp Arena är en motorbana men ordnar även kundevents och konferenser av olika slag och där fungerar du som koordinator och står för planering, bokning och in försäljning.

Strukturering av backoffice och löpande arbete med uppdateringar av sociala medier under eventen.

Kvalifikationer och färdigheter.

Krav:

– Försäljning – Eftergymnasial utbildning mot försäljning

– Relevant arbetslivserfarenhet

– Erfarenhet av proaktiv försäljning eller ansvarig position inom service/eventnäring.

– Erfarenhet att jobba med social medier

– Behärskar och har god kunskap av Office, Word och Excel.

– Är duktig både i tal och skrift på engelska och svenska.

– Har minst B-körkort

 

Om anställningen.

Du kommer att bli anställd direkt av Nya Tierp Arena. Tjänsten ska tillsättas omgående och är en tillsvidareanställning där du erbjuds en provanställning de första 6 månaderna. Arbetet är förlagt på heltid, måndag till fredag men vid olika evenemang även kvällar och helger. Det kräver att du är väl förberedd på uppgifter av olika karaktär, både högt och lågt.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Observera att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Skicka din ansökan till

urban@tierparena.com

Dela: